Vraag direct een offerte aan

Bijzondere vergaderlocatie met overnachting

Sinds 1880

De Oranjerie op Landgoed Groot Warnsborn is één van de meest bijzondere vergaderlocaties met overnachting uit de regio. Het in 1880 gebouwde pand gold oorspronkelijk als huisvesting voor exotische planten in de koude wintermaanden, maar inmiddels doen de zalen en kassen dienst als o.a. unieke ruimte voor vergaderingen, congressen en andersoortige bedrijfsevenementen.

null

Mogelijkheden.

Landgoed Groot Warnsborn is omgeven door weelderig natuurschoon, is vanuit alle windstreken gemakkelijk te bereiken en beschikt bovendien over eigen parkeergelegenheden. De Oranjerie is van alle moderne gemakken voorzien. Van een eigen bar tot audiovisuele middelen. Ook secretariële ondersteuning behoort tot de mogelijkheden. Onze vergaderruimtes beschikken allen over een privé terras en desgewenst kunt u in ons hotel blijven overnachten.

Neem contact met ons op of kom langs en ervaar zelf waarom De Oranjerie één van de meest bijzondere vergaderlocaties met overnachting is.

null

Bijzondere vergaderlocaties met overnachting

Vergaderonderbrekingen.

De boog kan natuurlijk niet altijd gespannen zijn. Om even het hoofd leeg te maken en weer met een frisse blik te kunnen kijken bieden we verscheidene vergaderonderbrekingen aan. U kunt hierbij denken aan sportieve en culinaire activiteiten als klootschieten, een fiets- of wandeltocht over het landgoed of een wijn- of bier & spies workshop onder begeleiding van onze Meestergastheer. De mogelijkheden zijn schier eindeloos.

null

Vergaderen op Groot Warnsborn